Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У ШЕВЧЕНКА З’ЯВИВСЯ ЩЕ ОДИН ОПОНЕНТ

Народні депутати однопартійці Юрій Соловей та Олександр Шевченко «побили горщики».

В мережі Фейсбук Юрій Соловей звинуватив близьку до нардепа Шевченка фірму ПБС у зриві будівництва доріг, а також пообіцяв оприлюднити дані про «вибивання грошей на будівництво доріг», «хто кришує процес вибивання коштів», «хто і за що звільнив керівника САД». Далі – дослівно:

«Межі цинізму і бажання заробити грошей немає межі. Вчора на екстренній нараді представник ПБС Родзоняк заявив, що якщо їм не віддадуть будувати дорогу Р‑24 вони зірвуть тендер та почато робіт подачею заяви до Антимонопольного комітету. Не відкрию секрет коли скажу, що Родзоняк це фунт, який діє в інтересах відомого івано-франківського народного депутата. Саме тому звертаюсь до нього і попереджую, що якщо він зірве будівництво «дороги життя» для мешканців Косівського та Верховинського районів я оприлюдню:

1. Хто реально вибиває гроші на будівництво доріг, а хто на цьому будівництві заробляє міліони прикриваючись масовим піаром про нібито якість будівництва.
2. Хто з народних депутатів «кришує» цей процес?
3. Як і за що було звільнено керівника САД в Івано-Франківській області?
4. Скільки міліонів і скільки кілометрів можливих відремонтованих доріг коштують перемоги компанії ПБС на тендерах.
5. Як прикриваючись депутатським мандатом здійснюється тиск на проектні організації та тендерні комітети з метою прийняття рішень в внтересах однієї компанії?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

P. S. Зважаючи на те, що мій пост стосується мого колеги по фракції в парламенті я здійснював всі непублічні заходи для того щоб не допустити цього. Нажаль результату не дало. Іншого шляху як публічність я не бачу. Вперше за останні 10 років вдалось передбачити 75 млн. в бюджеті для ремонту дороги Р‑24 і зроблю все, щоб не дозволити зірвати цей процес деяким народним депутатам, які діють виключно в своїх меркантильних інтересах».

Олександр Шевченко ж відповів, що у його опонента теж «рильце в пушку»…

За матеріалами соцмереж

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності