Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

У СІЗО вбили педофіла-ґвалтівника, – хімічної кастрації чекати не стали

Чоловіка, затриманого за підозрою у намаганні зґвалтувати 7-річну дитину у Замостянському районі Вінниці, вбили у слідчому ізоляторі на території виправної колонії №1.74667

Тиждень тому у Вінниці, в мікрорайоні Замостя, затримали чоловіка, який намагався зґвалтувати 7-річну дівчинку. На період слідства його взяли під варту без права внесення застави. Сьогодні, 16 липня, стало відомо, що підозрюваного вбили у слідчому ізоляторі на території виправної колонії №1.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство)“, – повідомила речниця прокуратури у Вінницькій області Ірина Вихованець.

Подробиці події наразі невідомі.

Нагадаємо, одеська поліція затримала ґвалтівника неповнолітньої дівчинки, який два роки переховувався від правоохоронців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше повідомлялось, що в Полтавській області судять рецидивіста, який в стані алкогольного сп’яніння зґвалтував свою стареньку матір.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності