Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

У списках виборців на президентських виборах… мертві бойовики Захарченко та «Гіві»

Загиблі екс-керівник терористичної організації «Донецька народна республіка» («ДНР») Олександр Захарченко і командир батальйону бойовиків «Сомалі» з позивним «Гіві», потрапили до виборчих списків президентських виборів, що відбудуться в Україні 31 березня.

Про це свідчать дані, розміщені на порталі Державного реєстру виборців.

Зокрема, Михайло Толстих із позивним «Гіві» присутній у списку виборців, які мають право голосувати. Його постійна виборча дільниця – №141380, Будинок науки і техніки локомотивного депо Іловайська Донецької області.

Також у реєстрі присутній і колишній ватажок терористичної організації «ДНР» Олександр Захарченко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, командир батальйону бойовиків «Сомалі» з позивним «Гіві» Михайло Толстих був ліквідований у тимчасово окупованому Донецьку 8 лютого 2017 року, пострілом з реактивного піхотного гранатомета «Джміль», що використовується в російській армії. У керівництві самопроголошених «республік» зазначили, що бойовика ліквідувала контррозвідка СБУ.

Ватажок терористичної «Донецької народної республіки» Олександр Захарченко був убитий 31 серпня 2018 року в кафе «Сепар» у центрі Донецька підривом вибухового пристрою. В СБУ ліквідацію Захарченка вважають «результатом міжусобних воєн».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності