Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

У студентів з ЛДНР коронавірусу нема! – Міносвіти та МОЗ України

Студенти, які виїжджають із окупованих територій України, можуть приступати до навчання без проходження 14-денної самоізоляції і без тестування на COVID-19.

Таке рішення, ухвалене урядом на засіданні вчора, 9 вересня.

Члени Кабінету міністрів підтримали пропозицію, озвучену першим заступником  Ростиславом Замлинським. Постанову доопрацюють впродовж доби.

Даним проєктом постанови передбачається, що молоді люди, які прямують із тимчасово окупованих територій, можуть приступити до навчального процесу без самоізоляції чи обов’язкового тестування. Також ця норма поширюється на осіб, які їх супроводжують.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Даний проєкт погоджено без зауважень з Міністерством охорони здоров’я, Мінекономіки, принципове погодження є Міносвіти, Мінфіну, очікуємо Мін’юсту…. Прошу прийняти з одноденним доопрацюванням“, – заявив Замлинський.

Цьому передувало:

  • На початку вересня Міністерство освіти й науки оприлюднило рекомендації для закладів фахової передвищої та вищої освіти на випадок виявлення хворих на COVID-19, які раніше направило вищим навчальним закладам.
  • Наприкінці серпня повідомлялося, що Міністерство цифрової трансформації вдосконалює застосунок “Дій вдома” для проходження самоізоляції.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності