Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

У Тимошенко заявили, що об’єднання з “путінськими посіпаками” не буде

Екс-регіонал і кандидат у президенти Юрій Бойко (самовисуванець) в ефірі телеканалу NewsOne заявив, що не виключає коаліції з партією Юлії Тимошенко, якщо «буде посил до миру». У відповідь на це заступник голови фракції “Батьківщина” Сергій Соболєв сказав, що партія не буде об’єднуватися з “Опозиційною платформою – За життя”.

22 березня Юрій Бойко заявив, що не виключає варіанту об’єднатися із партією Юлії Тимошенко для створення єдиної коаліції опозиційних сил.

Однак у такій пропозиції члени партії вбачають спробу приховати зв’язки олігарха Дмитра Фірташа та чинного президента Петра Порошенка. Втім, не вдаючись у деталі.

Ні з єврокрадами Порошенка, ні з путінськими силами, путінськими посіпаками жодних коаліцій створювати не будем“, – зазначив Соболєв.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності