Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

УДАР засудив рішення Батьківщини і Свободи про розблокування роботи місцевих рад

УДАР засуджує спільне рішення партії Батьківщина та ВО Свобода щодо неблокування прийняття місцевих бюджетів, незважаючи на створення у регіонах Народних рад, альтернативних до сформованих раніше органів місцевого самоврядування.

Про це заявив лідер Удару Валерій Карпунцов, , – повідомляє Правда Украины з посиланням на прес-службу партії.

Зокрема, Курпунцов повідомив, що лідерами Батьківщини та Свободи планується надати вказівку керівникам регіональних партійних осередків не блокувати прийняття місцевих бюджетів з аргументацією, що блокування фінансування вчителів, лікарів та інших бюджетників зашкодить іміджу опозиційних сил.

Сам Карпунцов вважає таку аргументацію неприйнятною.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Своєчасна виплата заробітної плати вчителям та лікарям – це дуже важливо, але не менш важливо зараз не допустити делегітимізації Народних рад, які були сформовані і діють по всій Україні як альтернатива місцевим радам», — заявив Карпунцов.

Політик зазначив, що бюджетники можуть поки що використати свої заощадження та зачекати 2-3 місяці, поки не завершиться процес повного перезавантаження влади.

«Дуже важливо сьогодні зрозуміти, що хоча б одне результативне голосування за бюджет у місцевій раді в тих регіонах, де діють Народні ради, означатиме повну втрату легітимності нашими Народними радами. Їх існування втратить будь-який сенс», — підкреслив політик.

Карпунцов закликав колег по опозиції вести серед населення роз’яснювальну роботу замість того, щоб іти шляхом колабораціоністських дій синхронно із чинною владою.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Треба йти до людей і пояснювати їм, що краще зараз 2-3 місяці почекати зарплати, ніж продовжувати жити під диктатурою діючого злочинного режиму. Треба стояти до останнього», — сказав лідер Удару.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності