Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Український тиждень у цифрах

doroguНа 25 позицій піднялася Україна у щорічному рейтингу Світового банку та Міжнародної фінансової корпорації Doing Business – 2014, більше половини українців – 51% – не довіряють жодному з міністерств своєї країни і 890 мільйонів доларів заборгувала Україна Газпрому за газ, куплений ще в серпні.

9 народних депутатів не платять за проїзд у столичному метрополітені, але користуються ним. Крім них, пільговим проїздом у метро користується ще 41 категорія населення. Найчастіше – ветерани праці, пенсіонери і школярі. У робочі дні в середньому за добу метрополітеном безкоштовно користуються майже 400 тисячі осіб, що становить близько 23% всіх пасажирів.
9% (982,7 млн. грн.) складає виконання річного плану приватизації в Україні станом на 1 листопада 2013 року. Основні кошти надійшли до держбюджету від продажу 60,7% акцій «Донбасенерго», ще частину коштів – від реалізації низки вугільних активів. Всього в 2013 році планувалося отримати від приватизації більше 10 мільярдів грн..
9,66% склало збільшення транзиту нафти через Україну до країн Євросоюзу з нафтопровідної системі України в січні-вересні 2013 року порівняно з аналогічним періодом 2012 року.
17 ліцензій на Олімпійські Ігри- 2014 вже завоювала Україна – 11 у біатлоні і 6 у фігурному катанні. Всього наша країна розраховує на ліцензії в 11 з 15 видів олімпійської програми….
25 – на стільки позицій піднялася Україна у щорічному рейтингу Світового банку та Міжнародної фінансової корпорації Doing Business –    2014, очоливши список країн, більше всіх поліпшили умови для введення бізнесу. Згідно опублікованому звіту, Україна також посіла четверте місце в світі серед держав, які досягли найбільшого прогресу за останні 5 років, запровадивши 29 необхідних реформ…
УНІАН

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності