Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Україна отримала нового Міністра оборони

 На посаду Міністра оборони України обрано Андрія Загороднюка.1198291

За нього проголосували 314 народних депутатів.

Відповідний проект постанови про призначення свого позаштатного радника Загороднюка на посаду очільника Міноборони президент вніс у Раду сьогодні, 29 серпня.

Що про нього відомо:

Андрій Павлович Загороднюк з 2005 очолює компанію Discovery Drilling Equipment (Діскавері бурове устаткування) і є, імовірно, її власником. Загороднюк з партнерами викупив завод з виробництва бурових установок “Металіст” у Стрию, що на Львівщині. Після оновлення кадрів на 95%, залучення інвестицій в 20 млн доларів і півсотні західних фахівців – це підприємство вийшло на рівень продажів бурових установок компанією British Petroleum.

З початком бойових дій на Донбасі очолювана Андрієм Загороднюком компанія постачала українським військовим печі “буржуйки”, а також перероблені з броньованих інкасаторських автомобілів, машини швидкої допомоги. З 2015 до 2017 року Загороднюк очолював Проектний офіс реформ при Міністерстві Оборони України. З 26 червня 2018 став членом Проектного офісу реформ Міністерства оборони України. З 5 липня 2019 призначений позаштатним радником президента України Володимира Зеленського. З 9 липня 2019 призначний членом Наглядової Ради Укроборонпрому.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності