Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Українець помстився польському роботодавцеві підпалом двох його автомобілей

У Польщі українець підпалив дві автівки колишнього роботодавця. За останніми повідомленнями польських ЗМІ подія мала місце ще наприкінці червня цього року.28274

Отож пожежа в Пшиборові (пол. – Przyborowo), що у Великопольському воєводстві, спалахнула уночі проти 20 червня поточного року. Вогонь знищив два вантажних фургони, де були електроінструменти – обладнання будівельної компанії.

Про  це повідомляє YAVP.PL з посиланням на gloswielkopolski.pl.
Під час пожежі стався вибух, автомобілі горіли у дворі поруч із будівлями.

Про те, що це саме підпал, а не випадковість, свідчили докази, зібрані слідчими на місці пригоди. На пошуки винуватця місцевій поліції знадобилося два тижні. Ним виявився 23-річний громадянин України. Під час допиту хлопець зізнався, що це він підпалив фургони. Причиною свого вчинку назвав непорозуміння з колишнім роботодавцем та бажання помститися.
Збитки від пожежі оцінили в 40 тисяч злотих. До того ж, слідчі наголосили, що подібні дії несли загрозу життю та здоров’ю людей, оскільки поряд з палаючими автомобілями знаходилися житлові будинки.
До суду підозрюваний буде перебувати під вартою. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що раніше, 9 червня, в Польщі сталася масштабна аварія в якій загинули 6 осіб, ще 16 отримали поранення, а інший українець під час цього інциденту врятував  із палаючого авто жінку-полячку і двох її дітей. 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності