Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

УКРАЇНЕЦЬ У ЧЕХІЇ ВРЯТУВАВ ДІВЧИНУ ВІД ЗГВАЛТУВАННЯ БІЖЕНЦЯМИ З АЗІЇ

uk12У Чехії український заробітчанин врятував дівчину від зґвалтування 4-ма виродками-азіатами, а сам потрапив з «ножовими» у реанімацію

Близько півроку тому «ЗЛ» повідомляла про героїчний вчинок українського заробітчанина в Італії, який під час збройного пограбування злочинцями магазину ціною власного життя врятував кількох італійців, залишивши при сьому напівсиротами двох своїх  неповнолітніх дітей. І ось тепер ще один героїчний вчинок іншого заробітчанина у Чехії.

Героєм драматичної і дуже небезпечної пригоди у ніч на четвер минулого тижня став прикарпатець Ігор Сова у чеському місті Градец Кралове.
Про пригоду хлопець з івано-франківщини повідомив одному з місцевих інформагентств через електронне спілкування.

22-річний хлопець, який перебуває в цій країні на заробітках, волею випадку, йдучи парком, у кущах почув підозрілі звуки. Коли підійшов перевірити, що відбувається – побачив схоплену дівчину, яку били і намагалися зґвалтувати четверо молодиків, ймовірно вихідців з Азії.

Ігор без роздумів кинувся на зловмисників, але незабаром безсилий і закривавлений впав на коліна – злочинці вдарили його ножем. А утікаючи з місця подій, злочинець із ножем та троє його спільників щось викрикнули українцеві на незрозумілій йому мові, мабуть, погрожуючи у майбутньому помститися.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Не зважаючи на ножове поранення і намагаючись не втратити свідомість, хлопець дістався своєї машини і відвіз поранену дівчину до лікарні, на порозі якої знепритомнів і сам.

Рятівник життя і честі дівчини прийшов до тями лише через півдоби. На його тілі виявили три ножеві поранення: в грудну клітку, живіт та руку. Натомість у дівчини – численні забої та перелом лівої руки. На щастя життю обох нічого вже не загрожує.

До слова, потерпіла також виявилися українкою за походженням.

Нині Ігор на лікуванні в одній з чеських лікарень, де йому зробили належні операції, і медики запевняють, що з ним все буде добре.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Хлопець не вважає себе героєм, адже переконаний, що так мав би вчинити кожен чоловік, і знає – якби знову потрапив у цю ситуацію, неодмінно б взявся захищати дівчину.

А поліція розшукує зловмисників.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності