Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Українські школярі масово переходять на американську систему освіти

 Сьогодні, 12 квітня, в одній зі шкіл Вінниці один з учнів під час сварки розпилив сльозогінний газ. Було евакуйовано близько 500 осіб, постраждало шестеро дітей.

Як повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області, вдень 12 квітня правоохоронці отримали інформацію, що в школі по вулиці Брацлавської хтось із учнів застосував газ дратівної дії. Зі школи були евакуйовані близько 500 школярів і викладачів, один з школярів госпіталізований, ще п’ятьом медики надали допомогу на місці. Як попередньо встановила поліція, між двома учнями виникла сварка, в ході якої один з них використовував газовий балончик.

Раніше “ЗЛ” повідомляла, що в одній із житомирських шкіл правоохоронці виявили цілий арсенал незаконної зброї  https://zl-ua.news/odna-zhytomyrska-shkola-dala-fory-usim-amerykanskym/ 

На додачу до всього, сьогоднішній випадок та ще ряд приголомшливого відео фізичних розправ сучасних школярів одних над іншими заставляють серйозно призадуматися, чи бува, й, справді, не наступило у нас обіцяне покращення? Бо складається враження, що українські школи перетворилися на американські, тільки не ті, де навчаються діти мільйонерів, а ті, що з фільмів-бойовиків та надзвичайних новин ВВС та CNN.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності