Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

“Українським військовим намагаються “втюхати” 400 тисяч аптечок по $ 100 за комплект” – волонтер

МОЗ реєструє сумнівних “виробників” індивідуальних аптечок для військовослужбовців. А ті реалізуються за істотно завищеними цінами.

Про це пише на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук волонтер Георгій Тука, повідомляє censor.net.ua.

“Як заробити мільйони на крові і смертях наших солдат?.. Елементарно! Знаходиш пару чинуш продажних. Реєструєш ТОВ “Роги і копита” і… оголошуєш на весь світ що ти – геніальний, неповторний, монопольний і унікальний постачальник ІНДИВІДУАЛЬНИХ аптечок для МО! Друзі-чиновники, схаменувшись, приймають геніальне рішення: потрібно терміново провести реєстрацію цього вітчизняного ноу-хау!.. І проводять. А, щоб уже й зовсім відбілити аферу, “Роги…” патентують своє “винахід”. Справу зроблено! Можна починати тендери. Для плідного розпилу бюджету потрібно просто в умовах тендера прописати: постачання аптечок затвердженого зразка! Все, панове. Тепер до участі в т.зв. “тендері” будуть допущені тільки свої!”, – пише він.

При цьому вказуються масштаби такої афери.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Все б нічого, але жадібність наших геніїв перевищує всі мислимі і немислимі межі!!! Подивіться на фото: ось цю купку гівна, яка гордо йменується “аптечкою”, ділки намагаються впарити за ціною в… 100 $ і в кіль-ті… 400 000 шт!!!!!!!!! А, я, тупий, думаю: з якого-такого переляку пан Андронатій (директор меддепартаменту МО – Ред.) на 112-му каналі розповідав про запаморочливі успіхи нашої медицини в полях і про те, що НАТОвські експерти в захваті від загальних показників!. Слава Богу, в країні ще багато реальних експертів і чесних людей! Ось цей лист сьогодні вже ліг на стіл Президента!”, – резюмував він.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності