Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Українці масово їдуть на Кіпр… НА ЗАРОБІТКИ

Як раніше вже писала “За лаштунками”, із введенням біометричних паспортів тільки в 2017 році за кордоном офіційно працевлаштувались близько 84 тисяч українців, всього ж на заробітках перебувають близько 3,2 мільйонів громадян України.

Понад 17 тисяч українців влаштувалися на роботу на Кіпрі — більше, ніж в будь-якій іншій країні. Про це повідомили у Мінсоцполітики.

“Найбільшими потоки трудових міграцій були на Кіпр (17,8 тис. осіб), Польщі (12,4 тис. осіб), Німеччини (9,2 тис. осіб), Великобританії (8,1 тис. осіб), Греції (6,3 тис. осіб), Панаму (2,8 тис. осіб), США (2,6 тис. осіб), Нідерланди (2,6 тис. осіб)”, — йдеться в повідомленні. 1473229234_zarobitku_vnz_org_ua

У Мінсоцполітики також зазначили, що серед працевлаштованих за кордоном громадян України в 2017 році третина раніше працювали на транспорті, 10% — у переробній промисловості і 10% — на будівництві.

В цілому в 2017 році 83,8 тис. українських громадян України були працевлаштовані за кордоном суб’єктами господарювання, які мають відповідну ліцензію Мінсоцполітики на посередництво.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У відомстві зазначили, що наведені дані характеризують лише окрему частину ринку праці, адже більшість наших співвітчизників знаходять роботу за кордоном без посередників”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності