Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Українці масово продають свій бізнес

На спеціалізованих сайтах останнім часом стало більше оголошень про продаж заводів, підприємств, кіосків.Наприклад, у Каневі продається завод по виробництву тротуарної плитки, бордюрів і стін за 12 млн. грн. А в Одесі — лінія по виробництву сірої туалетного паперу з макулатури — продавці переконують, що зі стабільним ринком збуту і вантажним мікроавтобусом. За неї просять 889 тис. грн.

Завод по виробництву пелет в Полтавській області оцінили в 3 млн. 55 тис. грн., молочний завод у Києві — у 45 млн. грн., спиртзавод у столиці — 126 млн. Грн., цементний в Миколаєві — 13 млн. грн. За консервний завод в Могилів-Подільському просять 3,8 млн грн., за комбікормовий — 764 тис. грн., За завод мінеральних вод в Білозерці — 5 млн. грн.

На продаж виставили навіть кімнату страху (340 тис. грн) і студію йоги (274 тис. грн). А ще агентство свят за 25 тис. грн., кіоск швидкого харчування — 70 тис. грн., пральню за 423 тис. грн. і трикотажний цех за 590 тис. грн.

Всі продавці готового бізнесу запевняють, що їхня справа працює нормально, але хочуть позбутися підприємства, тому що «їде за кордон», «хочуть змінити рід діяльності» чи просто «набридло».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Голова Асоціації франчайзингу Андрій Кривонос зазначає, що в 2013 — 2014 роках великої активності з продажу бізнесу або покупки не було. «Але з серпня минулого року, а особливо з березня цього року, тих, хто хоче позбутися від бізнесу, дійсно стало більше. Причин тут кілька. Можливо, бізнес вже не дає тієї прибутку, на який власники сподівалися. Або вичерпалися можливості або внутрішнє бажання підтримувати і розвивати той чи інший бізнес», — вважає він

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності