Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

УКРАЇНЦІВ ДЕПОРТУЮТЬ, А ТИХ ПРИЙМАЮТЬ З ОБІЙМАМИ

Українці, які нелегально проживають у країнах ЄС, будуть безжально депортовані на батьківщину. У Лондоні поліція вже провела першу облаву на нелегалів.

Напередодні в Лондоні поліція провела рейд по виявленню нелегальних мігрантів з метою видворити їх за межі Європейського союзу. Про це повідомили користувачі Мережі.

Блогери описують облаву на нелегалів, влаштовану поліцією Лондона, як «полювання на скажених псів». Всіх володарів українських паспортів влада Великобританії розпорядилися відправити додому негайно. Причому, депортація буде проводитися за рахунок самих мігрантів!

Що цікаво: якщо у нелегального мігранта виявиться литовський, румунський чи молдовський паспорт, справжність документа будуть суворо перевіряти. У випадку, якщо виявиться, що посвідчення особи – ​підроблене, володар буде засуджений і переданий українській владі для відбування покарання в колонії на території України.
Така реакція влади Великобританії пов’язана із заявою Міжнародної організації з міграції, в якій сказано, що кількість українських громадян, які працюють за кордоном, зросла з 28% до 41%.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

То ж виходить, що європейським ліберастам і толерастам значно ближчі «біженці» з Північної Африки та Близького Сходу, аніж такі ж європейці, але значно консервативніші ніж вони, як українці, в чиїй державі нині не без вини того ж Заходу теж точиться війна?!.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності