Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Українців змусять заповнити «нульову декларацію»

Уряд розглядає можливість введення в Україні нульового декларування для фізичних та юридичних осіб.

«Закопроект вступить в дію з січня 2018 року у випадку надання йому чинності Верховною Радою України», — повідомляє сайт Асоціації платників податків.Суб‘єкти, що подадуть нульову декларацію уникнуть юридичної відповідальності за порушення податкового, валютного законодавства, збори на обов’язкове державне пенсійне страхування.

Таке рішення наблизить Україну до політики європейських країн та укріпить економічне становище.

В рамках реформи планується ввести податкову легалізацію, що створить відповідні умови для зростання малого та середнього бізнесу в Україні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Важливим завданням реформи є виведення тіньових активів та запровадження ліберальної податкової системи.

Така методика введення оподаткування вже показала свою ефективність у Бельгії, Італії та Індії.

«Податкову легалізацію необхідно провести в рамках ліберальної податкової реформи України, надавши гарантії з боку держави щодо визнання легалізованих активів та гарантій для уникнення адміністративного та кримінального переслідування для суб`єктів подання нульової декларації», — заявив президент АППУ Грігол Катамадзе.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності