Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Українця обрано віце-маршалком Вармінсько-Мазурського воєвідства

За рекомендацією партії Громадянська платформа Мирона Сича (не плутати зі свободівцем Олександром Сичем) обрано новим віце-маршалком Вармінсько-Мазурського воєвід­ства у Польщі.

Він заступив одного із самоврядувальників, якого було обрано депутатом до польського Сейму. Як відомо, на останніх парламентських виборах українцеві не вдалося потрапити до польського парламенту.

Нагадаємо, Мирон Сич був депутатом Сейму протягом 8 останніх років, тобто 2 каденції. До цього він встиг побути головою Вармінсько-Мазурського сеймику, стати засновником і директором Українського ліцею у Ґурові-Ілавецькому, а нині продовжує активну діяльність на ниві підтримки української меншини в Польщі.

Od dzisiaj zostałem Wicemarszałkiem Województwa Warmińsko-Mazurskiego. Dziękuję Radnym Sejmiku za zaufanie i Wam za…
Posted by Miron Sycz on 2 listopada 2015

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після обранняу віце-маршкалком сеймику Сич сказав, що місцева влада – ​«це місце, де він зростав, а тепер «повертається до коріння»». Він наголосив, що використає свій досвід, який здобув, як парламентарій. «Ми перебуваємо на новому етапі одержання фінансування від Європейського Союзу, а це означає нові контакти із міністерствами, урядом і парламентом. Мені здається, що я добре підготовлений до цієї ролі», – ​ствердив він.

За польськими ЗМІ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності