Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

“Укрнафта” зазнає збитків на Прикарпатті, тому зупинила роботу тут 5 свердловин

Найбільша в Україні нафтовидобувна компанія “Укрнафта” зупинила роботу п’яти свердловин в Івано-Франківській області через те, що місцеві жителі, вимагаючи зробити ремонт дороги, перекрили єдиний під’їзний шлях до об’єктів, повідомила прес-служба “Укрнафти”.74978

За інформацією компанії, продукція від свердловин надходить до резервуарів, а далі має вивозитися, але, оскільки вивезти нафту через заблоковані дороги неможливо, резервуарний парк заповнений. Сьогодні була зупинена робота чотирьох свердловин Битків-Бабченского родовища нафтогазовидобувного управління (НГВУ) “Надвірнанафтогаз”.

“Тому НГВУ щодня недоотримує не менше 7 тонн нафти та 5 тисяч кубометрів нафтового газу. З кожним днем збитки ростуть разом з розміром відповідальності за заблоковану дорогу. А з ними зростають і втрати держави, зменшуються податкові надходження у місцевий бюджет”, – зазначили в компанії.

Як пояснили в компанії агентству УНІАН, через заблоковані дороги немає проїзду для бригади по ремонту на свердловини, що вимагають підземного ремонту.

“На даний момент – це 5 свердловин, простоюють в очікуванні підземного ремонту свердловин. І також одна бригада цеху капітального і підземного ремонту свердловин (15 осіб) в простої – отримують половину заробітку”, – відзначили в прес-службі.

“Укрнафта” закликає місцеву владу, Офіс президента України, патрульну поліцію втрутитися у вирішення ситуації. У компанії повідомили, що з 9 липня в селі Пасічна (Надвірнянський район Івано-Франківської області) перекрито ділянку дороги. Місцеві жителі заблокували проїзд, вимагаючи капітального ремонту шляху, який об’єднує не тільки Пасічну з іншими населеними пунктами, але і веде до місцевих промислових об’єктів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності