Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Уряд викорінив корупцію і повернув довіру народу, – Гончарук

Очільник Кабміну заявив, що в Україні викорінили корупцію у найвищих ешелонах влади, таким чином уряду вдалося повернути довіру до України. im578x383-col_goncharuk

Уряду вдалося викорінити корупцію в Україні на топ-рівні. Про це заявив прем’єр-міністр Олексій Гончарук у Верховній Раді 21 лютого.

«Роботи ще дуже багато, але на топ-рівні корупції в Уряді, Парламенті та Офісі Президента — немає», — зазначив Гончарук.

Очільник Кабміну також заявив, що уряду вдалося повернути довіру до України.

«Рік тому Україна позичала в гривні удвічі дорожче — під 20%, а зараз — під 9%.

Дешеві ресурси — це можливість інвестувати в якісні дороги, соціальну інфраструктуру, створювати нові робочі місця. Це одна з наших стратегічних задач», — резюмував Гончарук.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше  Гончарук анонсував збільшення кількості робочих місць.

топ-корупція гончарук

 

В цей же час на Рівненщині працівники СБУ затримали на хабарі в 20 тис. грн голову одного із райсудів та адвоката, які вимагали неправомірну нагороду за винесення судових рішень щодо скасування арешту майна і непритягнення чоловіка до адмінвідповідальності.

І голові райсуду, і адвокату уже повідомили про підозру у прийнятті пропозиції, обіцянки чи одержанні неправомірної вигоди службовою особою (ч.3 ст.368 ККУ) та зловживанні впливом (ч.2 ст. 369-2 ККУ).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

До Вищого антикорупційного суду вже направили клопотання щодо обрання обом фігурантам запобіжних заходів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності