Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Узаконити можливість відкупитися від армії, – подолання ще одного виду корупції

Зеленському запропонували узаконити можливість відкупитися від армії.c4fea387f58d8326c9f52ecb5f822256

Петиція з незвичайним проханням з’явилася на сайті глави держави.

На офіційному сайті президента України з’явилася петиція з пропозицією прийняти закон, що дозволяє офіційно “відкупитися” від служби. Відповідна петиція була зареєстрована під номером 22/073196-еп.

На сьогодні велика кількість грошей проходить через руки лікарів і військових комісарів, які” відмазують “молодих людей від армії“, – зазначила автор цієї пропозиції Юлія Мірошниченко.

На її думку, закон дозволить домогтися цілої низки переваг: “а) зменшити корупцію в цій сфері; б) поповнити армію кадрами, які дійсно хочуть служити Україні; в) наповнити бюджет; г) підвищити оплату військовослужбовцям і зробити цю професію більш престижною (Засоби за такими вкладами повинні направлятися в фонд оплати праці військовослужбовців)”.

Звернення до глави держави було зареєстровано 12 вересня, і, щоб воно було офіційно розглянуто, його повинні підтримати 25 тисяч українців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності