Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Ужгород “коктейлем Молотова” проти суші

У ресторан японської кухні в Ужгороді вночі невідомі кинули пляшки з займистою речовиною, потрапили вони у двері та вікна закладу. Інцидент трапився близько першої ночі 12 квітня.

На щастя загорання вдалося швидко локалізувати завдяки охоронцю який знаходився в приміщенні та миттєво зреагував на надзвичайну подію, розповідає адміністратор ресторану.Охорону закладу в нічну пору доби було вирішено запровадити по одній причині. Як продовжує нам розповідати адміністратор, за останній місяць це вже четверта спроба підпалити ресторан.

По всіх цих випадках були відповідні звернення в правоохоронні органи. Зі свого боку в поліції факт підпалу зафіксовано та вже відкрито кримінальне провадження. Наразі проводяться слідчі дії. Було вилучено відеозаписи камер спостереження.

За подібні дії зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі. Зі свого боку заклад наразі працює та продовжує приймати відвідувачів, паралельно посилюючи свою власну безпеку, особливо в нічний час.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності