Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

В аеропортах Києва та Одеси підробляли документи про ремонт літаків, – СБУ

Проведення технічного обслуговування пасажирських літаків в міжнародних аеропортах Києва та Одеси проводилося з порушенням регламенту.

За повідомленням прес-служби, правоохоронці викрили механізм неякісного виконання ремонтних робіт з технічного обслуговування пасажирських літаків однієї з українських авіакомпаній в міжнародних аеропортах Одеса і Київ. При цьому назва авіакомпанії, чиї літаки не отримували належного технічного обслуговування, не вказано.unnamed (2)

В СБУ уточнили, що співробітники авіакомпанії, а також організації, яка проводила технічне обслуговування лайнерів, займалися підробкою документів по проведенню ремонтних робіт. У спецслужбі визнали, що це могло призвести до трагічних ситуацій.

Подальше використання фактично несправних літаків для пасажирських перевезень могло призвести до виникнення нештатних ситуацій, в тому числі катастроф і жертвам, – зазначають правоохоронці.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності