Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

В Босфорському проливі тонуло судно під сміх, пропливаючого повз, російського екіпажу (відео)

Росіяни не подали руки допомоги судно, яке тонуло у Босфорській протоці після зіткнення із суховантажним кораблем, натомість тільки знімали на відео трагедію під власний сміх та недоречні коментарі.Про це повідомляють самі російські ЗМІ, не вдаючись до подробиць інциденту.

«У протоці Босфор зіткнулися суховантажний корабель з катером. Російські моряки сміються і знімають на камеру, поки пасажирські судна поспішають на допомогу потопаючим людям», – йдеться в повідомленні.

Звернемо увагу, що на опублікованих кадрах видно, як суховантаж буквально «протаранив» катер, після чого до нього поспішили люди з інших судів. При цьому росіяни, як показує відео, лише сміялися, використовували ненормативну лексику і вигукували фразу «я все зняв».

Підкреслимо, що після зіткнення суховантаж рушив далі, немов зіткнення не було. На даний момент інформація про стан потерпілих відсутня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Судячи з відео, російський корабель був військовим, панове морські офіцери.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності