Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

В ДНР бойовикам дарували квартири, господарі котрих втекли від війни

В окупованій Макіївці до Дня міста, крім дивного концерту, вирішили влаштувати ще і роздачу житла діячам, які особливо відзначилися.

З огляду на, що будівництво житла в місті не ведеться, під роздачу потрапили шість квартир, господарі яких виїхали з окупованої території або просто довго були відсутні.

Як повідомляють “Ведомости Донбаса”, квартири розподілилися між чотирма сім’ями убитих бойовиків, один дісталася чинному учаснику російсько-окупаційних військ, і ще одне приміщення – “відійшовшому від справ” бойовику.

Нагадаємо, в серпні в Донецьку окупаційна адміністрація взялася «інвентаризувати» порожні, покинуті квартири, а також житло, власники якого заборгували за комунальні послуги. Також в місті процвітає практика «віджиму» чужих помешкань.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності