Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

В Івано-Франківську пояснили, що означає приказка “пустити село до міста”

Через те, що у зв’язку із карантинними обмеженнями у міський транспорт пасажирів водії пускають виключно у кількості, що відповідає числу сидячих місць у салоні, один із ображених чоловіків, якому не вистачило місця у Івано-Франківському тролейбусі, що сполучає обласний центр із селом Ямниця (одна найзаможніших ОТГ області), розбив двома каменюками водію лобове скло.

Правоохоронці затримали порушника до з’ясування обставин, усіх пасажирів нещодавно придбаного містом тролейбуса було висаджено на зупинці чекати наступний транспорт , а транспортний засіб направлено на ремонт у депо.

“Ось так “віддячили” ямницькі пасажири, більшість з яких пільговики, за вимогу водія дотримуватись карантинних заходів безпеки”, – пишуть у мережах очевидці події та додають: “Ось, що означає на живому прикладі стара приказка “пусти село до міста” – сам не поїхав і інших не пустив“…

Припускаємо, що люди, які написали це, не мали на меті образити усіх сільських мешканців чи вихідців із села, а в даному випадку мали на увазі одну конкретну людину – хулігана, через котрого постраждали інші…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності