Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

В Івано-Франківську стартував проект «Українцем бути круто!»

17 березня 2014 року в залі засідань МВК відбулась прес-конференція, присвячена старту проекту під умовною назвою «Українцем бути круто!». Проект започаткований з ініціативи Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, а координатором проекту виступить «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр».

victoriaПредставила проект директор комунального підприємства «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» Вікторія Шахоріна спільно з двома підприємцями, які одними з перших погодились приєднатись до проекту в якості партнерів, – Олександром Долішнім та Ростиславом Кукурудзом.

Метою проекту є відродження національної ідентичності через популяризацію національного одягу, національної символіки, кольорів національного прапору, а також популяризація україномовних творів сучасності та минулого, української історичної, культурної та мистецької спадщини.

За словами Вікторії Шахоріної, аудиторією проекту в основному стане молодь та діти, проте приєднатись до проекту як учасник чи як партнер зможуть усі бажаючі.

В рамках загального проекту під умовною назвою «Українцем бути круто!» будуть проводитись окремі заходи, такі як історичні інтелектуальні батли, читання україномовних творів відомих та молодих поетів та письменників за участю авторів, створення великого панно з використанням мотивів національної вишивки, проведення фотоконкурсу на краще фото у вишиванці та багато іншого.
Невеличким стимулом для учасників окремих подій та проекту під умовною назвою «Українцем бути круто!» стануть бонуси від фірм та підприємців, які погодились стати партнерами проекту. Наразі проект уже має 10 партнерів, які погодились надавати знижки на товари та послуги, бонуси та «компліменти» від закладу учасникам проекту. Проект вітатиме нових партнерів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Детальну інформацію щодо окремих партнерів проекту буде висвітлено на сторінці проекту «Українцем бути круто» у мережі Facebook, а інформацію щодо підсумків окремих подій та заходів буде розміщено на офіційному сайті міста Івано-Франківська www.mvk.if.ua.
На сьогодні свою підтримку проекту задекларували 10 приватних підприємців та фірм. Зокрема, Олександр Долішній – власник «Пасажу Гартенбергів», Лідія Шкрібляк (театр кіно «Люм’єр»), Ростислав Кукурудз (торгова мережа «Плюс»), мережа «23 ресторани», спортивний клуб «Адам і Єва», кнайпа «Войцех», ресторан «Бочка», магазин «Венеція», нотаріус Олександра Підхомна.

Прес-служба
Івано-Франківського МВК

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності