Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

В Івано-Франківську поліцейські ганялися за пацієнткою-утікачкою

Сьогодні, 14 вересня, 16-річна дівчина, яка лежала на стаціонарі в лікарні Івано-Франківська, втекла через вікно палати.

Юна дівчина є жителькою Снятинського району, причини за яких вона лежить в лікарні невідомі, однак прикарпатка не хотіла більше там залишатися. Так, сьогодні вдень до правоохоронних органів міста надійшло повідомлення про те, що з палати лікарні зникла юна особа.

Поліцейські близько двох годин шукали по місту зниклу пацієнтку, вже згодом дівчину помітили на одній із вулиць.

Після того, як горе-пацієнтку було виявлено на вулиці, її доставили назад до лікарні. Наразі поліцейські провели з втікачкою профілактичну бесіду та розповіли їй всі наслідки необдуманого вчинку. Тепер з’ясовуються обставини, за який юна леді втекла з палати лікарні, повідомляє сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, що згідно чинного законодавства примусове лікування в Україні може застосовуватися тільки за рішенням суду до наркозалежних та осіб із певними психічними розладами. Розголошувати їхні особисті дані, діагнози та ін. інформацію заборонено.

В даному ж випадку міг зіграти вік юної особи, у зв’язку із котрим персонал лікувального закладу міг понести юридичну відповідальність перед батьками та законом в разі зникнення пацієнтки…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності