Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ЗАТРИМАЛИ ЗЛОДІЯ, ЯКИЙ ОБІКРАВ 12 ПОМЕШКАНЬ

Скоєння понад десятка квартирних крадіжок інкримінують 27-річному жителеві обласного центру. Як з’ясувалося, молодик зазвичай просто заходив до незачинених міських квартир і практично безперешкодно викрадав майно безпечних мешканців.

Найчастіше франківцеві вдавалося поцупити сумочки, мобільні телефони та гаманці, необачно залишені в коридорі квартири. Зловмисник користувався тим, що господарі не замикали вхідних дверей, відтак шляхом вільного доступу він від листопада минулого року обікрав щонайменше 12 осель в Івано-Франківську.

Наразі його арештовано, проводиться досудове розслідування. Тим часом працівники івано-франківської міліції в ході проведення оперативно-профілактичної операції «Квартира» перевіряють причетність цього раніше судимого чоловіка до скоєння інших аналогічних кримінальних правопорушень.

Варто зауважити, що такий спосіб вчинення квартирних крадіжок не є рідкісним для злодіїв, тим паче, що потенційні жертви злочинів самі наражають себе на неприємності, нехтуючи недоторканністю свого житла. Тож господарям помешкань слід передусім самим подбати про безпеку свого майна, зокрема, у найпростіший спосіб – зачиняти оселю, перебуваючи вдома, а також залишаючи її навіть на кілька хвилин.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Прес-службу УМВС в Івано-Франківській області

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності