Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

В Карпатах “відлюдник” відмовився від допомоги лікарів, а “полтавського терориста” досі шукають

Поліція продовжує пошуки Романа Скрипника, який 23 липня в Полтаві захопив у заручники поліцейського. Однак у МВС припускають, що злочинець міг покінчити життя самогубством.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

В цей же час, а саме 29 липня, о 18.00 до карпатських рятувальників Осмолоди, що на Івано-Франківщині, від групи туристів з Києва поступило повідомлення, що під час проходженням маршруту в районі полонини Буревка — г. Сивуля Рожнятівського району вони виявили чоловіка, який може потребувати допомоги.


Про це повідомили в управлінні з питань цивільного захисту ІФ ОДА.

О 18.15 год. для проведення пошуково-рятувальних робіт залучено 4 чоловіка, 1 одиницю техніки ПРВ Осмолода зі сторони смт. Осмолода та о 20.20 год. ПРВ Івано-Франківськ 5 чол. 2 од. тех. в т.ч. “Богун” зі сторони с. Гута Богородчанського р-ну”, – йдеться у дописі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

О 21.30 рятувальники з Осмолоди прибули до місця виклику, виявили чоловіка, який надавати особисті дані та від медичної допомоги відмовився, контактувати з рятувальниками також не хотів.

Як стало відомо, чоловік уже тривалий час самостійно перебуває в лісовій місцевості та проводить тут час.

Така поведінка “відлюдника” є доволі підозрілою, а тому, логічно, потребує правоохоронцями, чи не перебуває дана особа у розшуку. Але про проведення такої правоохоронцями поки не надходило.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності