Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

В нардепа із Прикарпаття шахраї відібрали у Києві квартиру, – передвиборчий піар ?

В результаті шахрайської схеми народний депутат Юрій Дерев`янко, із оточення Михайла Саакашвілі, позбувся квартири, якою володів 20 років.

Одна з тих бандитських схем, яка кришується цією владою і від якої постраждало чимало українців. Мою квартиру у Києві, якою я володію вже 20 років і в якій прописаний, вкрали. Змінили ім’я власника, поміняли замки і в один момент моя власність стала уже не моєю“, – описав ситуацію, в яку потрапив, Юрій Дерев’янко у мережі.

Квартира знаходиться в Києві на Пушкінській, 20. Юрій Дерев‛янко каже, що придбав її у 1997 році. І весь цей час користувався житловою площею. Але нещодавно вияснив, що ця квартира вже належить іншій людині.

На стіні зірваний домофон, демонструє Дерев’янко. Поміняли замок – старий виламаний, діра залита будівельною піною.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нардеп стверджує: дзнався про те, що втртив квартиру тиждень тому, коли не зміг зайти досередини.

З минулого тижня відбулися такі “чудеса”. Я викликав поліцію і був з адвокатом“, – каже нардеп.

В реєстрі, як з’ясувала поліція, вказаний договір купівлі-продажу від 1999 року. Теперішній власник квартири – Писанко Іван Іванович. Переоформив влсність 4 липня 2018 року о 13.04 год. “В той час я знаходився у Верховній раді”, – зазначив Дерев’янко.

Наразі порушене кримінальне провадження. Поліція проводить слідство.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Жоден українець не може відчувати себе захищеним за цієї системи. Її треба просто розламати і побудувати нову, де наша власність буде захищатись новітніми технологіями, протидіяти якими не зможе жоден злодій!” – пише прикарпатський нардеп.

Нагадаємо, що нардеп неодноразово ставав фігурантом різноманітних політичних скандалів, в тому числі пов’язаних із нотаріатом та Мін’юстом. Тому важко повірити, щоб якийсь нотаріус при здоровому глузді наважився помагати шахраям привласнити квартиру нардепа?

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності