Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

В ОДЕСІ ЗНИКАЮТЬ 14-ЛІТТНІ РУСОВОЛОСІ ДІВЧАТА

Одеські міліціонери ведуть пошуки дівчини-підлітка Іванової Каті, прикмети якої збігаються з прикметами таких же зниклих в Одесі дівчат за останні два місяці, повідомляє ІА «Волнорез».

Про це повідомили в прес-службі ГУ МВС України в Одеській області.

Дівчині 14 років, худорлява, русяве волосся, карі очі. Школярка пропала 11 жовтня.

Була одягнена в чорне пальто, блакитний светр, шарф, чорні штани, сині кросівки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Якщо у когось є хоч якась інформація, прохання звертатися за телефонами: (048) 779–42–02, (048) 746–29–07 і 102.

Характерно, що в усіх зниклих дівчат теж темно-русяве волосся, карі очі і приблизно той же вік:

Так пропали: 14-річна дівчинка Пещенко Анна середньої статури, з русявим волоссям і карими очима, яка 12 числа теж вийшла з дому і не повернулася. Ще одна русоволоса 14-річна дівчинка зникла 7 жовтня, інша такого ж описання дівчинка, Пащенко Ганна Іванівна, вийшла з дому 17 вересня і теж не повернулася. Шукають також Яну Парфенюк,2001 р. н., за такими ж прикметами, яка зникла в Одесі 13 вересня, повідомляє ІА «Волнорез».

Хочеться сподіватися, що усіх дівчат скоро знайдуть живими і неушкодженими. Але навіть недосвідченому пересічному читачеві відразу кидається у вічі факт спільних усім зниклим дівчатам прикмет та одинаків вік, що може говорити чи не про якусь серію пов’язаних між собою зникнеь?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За матеріалами ІА «Волнорез»

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності