Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

В повітрі загорівся літак із росіянами на борту (відео)

У російського пасажирського літака, що прямував з Уфи в Сочі, в повітрі загорівся двигун.

Аварійну посадку в аеропорту Уфа здійснив літак Ту-204 авіакомпанії «Ред Вінгс». В 5:06 у повітряного судна загорівся лівий двигун. На борту знаходилися 202 пасажири.

«Всі пожежні та аварійно-рятувальні розрахунки аеропорту відпрацювали згідно аварійного плану, пасажирів евакуювали за допомогою надувних трапів через 7 хвилин після посадки повітряного судна», – розповіли в прес-службі аеропорту.

«Полетіли в Сочі, на зльоті загорілася турбіна! Успішно приземлилися, скотилися по гірці. Все швидко загасили. Було страшно, реально», – розповів пасажир літака.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Чоловік розмістив серію відео, як горить двигун, що відбувається в цей час в салоні повітряного судна і як пожежники і співробітники аеропорту гасять вогонь.
Відзначається, що причин події може бути безліч.
«Ту-204 – нестарий літак, 10-15 років для борта це не вік. Швидше за все, не в повному обсязі проводилися регламентні роботи, але це тільки припущення. Повинні розібратися експерти», – розповіла інженер, спеціаліст з авіаційним двигунам Ольга Терещенко.

Для пасажирів буде виділено інший літак, виліт заплановано на сьогодні. Однак погодилися продовжити подорож не всі пасажири.

Так, після пережитого жаху пасажирка рейсу Тетяна відмовилася знову сісти в літак.

«Я бачила, як горить двигун, ми як раз були на зльоті. На аеродромі було повно пожежних, гасили літак, рятували людей… Про що ви говорите, страшно – мало сказано», – зізналася Тетяна.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Але дочекатися психологів Тетяна не змогла – вирішила їхати додому.

«Ми раді, що живі. Було, як в фільмі «Екіпаж», страшно», – додала вона

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності