Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

В Росії “патріоти” не розрізняють бійців Червоної армії від солдатів Вермахту та СС

У Саратові до 9 травня гуртожиток прикрасили фото солдат вермахту.
Біля входу в гуртожиток розмістили святковий плакат з усміхненими німецькими солдатами.

27e7cde9ccbcf17971a9faee8267a29f_30.04.19

У Саратові гуртожиток № 2 імені Вавілова, що на перетині вулиць Пугачовської та 2-ї Садової, оформили до Дня Перемоги, прикрасивши фасад будівлі святковим плакатом із зображеннями військовослужбовців гітлерівської Німеччини. Про це повідомляє російська ІА “Взгляд-инфо”.

722d9c14d1472fbecf9752cf907bf310_30.04.19_1

За даними видання, в суботу, 27 квітня, біля входу до гуртожитку з’явився святковий плакат із фотографіями усміхнених німецьких солдатів. Як повідомив один з читачів, на одному з кадрів зображено огляд німцями підбитого радянського танка Т-34. На танку по-німецьки написано Beschlagnahmt, що в перекладі означає “конфісковано”. На іншому фото офіцер вермахту віддає команди унтер-офіцерському складу під час Сталінградської битви.

За словами читача видання, який повідомив в редакцію про помилку, плакат зняли і повісили замість нього привітання “З Днем Перемоги”.

Зазначимо, що це не перший випадок, коли в РФ на присвячених ІІ Світовій війні плакатах  замість бійців Червоної армії помилково зображають їхніх супротивників німців.

А кілька років тому в одному із російських райцентрів на відкритті пам’ятника радянському вояку-визволителю хтось із присутніх із подивом помітив, що на голові у червоноармійця німецька каска. Скульптору довелося негайно виправляти помилку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності