Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

В Росії учень та вчителька відчули себе Еммануелем та Бриджит Макрон

35-річна вчителька, кандидат педагогічних наук та «Учитель року» завела роман з 15-річним учнем. У Мережі з’явилося відео, як вони обнімаються і цілуються.

За даними ЗМІ, вчителька однієї зі шкіл в російській Астрахані вступала в сексуальний контакт зі школярем. Про це йдеться в заяві матері одного з учнів середньої загальноосвітньої школи №32.

Жінка написала, що школярі вже кілька днів обговорюють «відео з статевим контактом» між 35-річною вчителькою біології та учнем 9-го класу. Відео зняли учні школи з-під дверей навчального кабінету, де займалися любощами педагог і підліток.

На кадрах можна побачити, що жінка в червоній сукні сидить на колінах у хлопця, цілує його і гладить по голові. Потім на інших кадрах пара вже обіймається біля стіни, при цьому жінка вже в чорній сукні.358482-560x382

Місцеве видання Ast-News.ru пише, що в секс-скандал потрапила досить відома вчителька. У минулому році вона отримала головний приз конкурсу «Учитель року Астрахані – 2019» та учні добре відгукувалися про неї.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також відомо, що школярі шантажували педагога компрометуючим її відеозаписом. В обмін на своє мовчання вони вимагали з вчительки «5 балів» з біології, але коли жінка відмовилася, відео розіслали по Мережі. Після скандалу вчителька звільнилася за власним бажанням, як і директор школи.

Нагадаємо, що теперішній президент Франції і близький друг Росії Еммануель Макрон у 2007 році одружився зі своєю колишньою вчителькою французької мови Бріджит Макрон, старшою від нього на 24 роки, у яку був закоханий зі шкільних часів. Спільних дітей пара не має. Особисте життя Макрона не раз ставало предметом публічних обговорень. Світова преса неодноразово поширювала “фейкові” повідомлення, зокрема його звинувачували в гомосексуальності

preview_w698zc0

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності