Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

В розпал пандемії Миколаїська облрада купує тюнінговий кросовер

В розпал пандемії коронавірусу Миколаївська обласна рада вирішила закупити білий кросовер за півмільйона гривень.

Про це свідчать торги, які містить цей сайт публічних закупівель Prozorro.

Тендер оголосили 19 березня. Аукціон повинен початися 26-го. Сам автомобіль повинні доставити на Адміральську, 22 (адреса обласної ради) до 30 червня.8665755443

Виходячи з тендерних вимог, облрада хоче купити автомобіль 2020 року випуску. Сказано, що це повинен бути білий кросовер зі місткістю не більше 5 осіб, включаючи водія, з повним приводом, дизельним двигуном і механічною коробкою передач. Також в машині повинна бути мультимедійна система з кольоровим дисплеєм на 7 дюймів. Також повинен бути електропідсилювач керма, круїз-контроль і кондиціонер. Така “тюнінгова” покупка повинна обійтися начебто в 560 тисяч гривень.

Відзначимо, що на сьогоднішній день в Миколаївській області, як і по всій Україні, у зв’язку з пандемією коронавируса по всьому світу, введений карантин, який спочатку планують закінчити третього квітня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що в 2017 році Миколаївська облрада провела тендер на купівлю легкового автомобіля за 705 тисяч гривень. Під виставлені технічні вимоги до бажаного автомобілю ідеально підходили до «Toyota Camry», яку в підсумку придбали.

Раніше повідомлялося, що в кінці 2019 року депутати, обговорюючи проект бюджету на 2020 року, вирішили з 74 мільйонів гривень, які призначалося витратити на дороги, забрати частину і розподілити їх на інші потреби. В інші потреби входили, в тому числі, і три автомобілі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності