Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

В Україні розпочнеться ЖИТТЯ БЕЗ КВИТАНЦІЙ, – міністр Дубілет

Українці в найближчому майбутньому позбудуться банківських квитанцій. Про це заявив міністр Дмитро Дубілет на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.ghetjherjjk7567

Повідомляється, що в Україні скоро буде запущений сервіс, за допомогою якого оплати громадян будуть зберігатися в спеціальній базі даних і квитанцію показувати в різних установах більше не буде потрібно. Замість того, щоб людина витрачав час на роздруківку квитанції, чергу в банку, мокру печатку та інше, він зможе за номером швидко її знайти і продемонструвати чиновнику.

 Дубілет заявив про те, що буде створено спеціальну сторінку, до якої зможуть підключитися всі українські банки. На ній користувач зможе ввести номер квитанції і побачити її в онлайн режимі. При необхідності ресурс буде формувати квитанцію з мокрою печаткою і підписом.

Таким чином, оплатити будь-яку державну послугу можна в будь-якому банку або додатку, а номер повідомити чиновнику.

Однак після створення такого зручного ресурсу перед урядом стоїть завдання навчити державні органи з ним працювати і змінити процедури. Однак для людей це дуже зручно, адже таким сайтом зможуть користуватися і бізнесмени, а не тільки фізичні особи.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами Дубілета, створити такий ресурс не займе багато часу – до 3-х місяців і не більше. А крім того, запуск сервісу буде організований без парламентських слухань і голосувань, а через Кабінет Міністрів, що значно прискорить процедуру запуску ресурсу.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності