Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

В Україні зафіксували ягідний бум

У 2016 році В Україні спостерігався ягідний промисловий бум. За минулий рік в Україні було продано саджанців більше, ніж за всі попередні роки розвитку промислового ягідництва в Україні.Про це в інтерв’ю аграрному виданню «Пропозиція» повідомив економіст FAO Андрій Ярмак.

На його думку, закриття російського ринку для українських виробників овочів, фруктів і ягід нарешті змусило їх зрозуміти принципову різницю між сировиною і продуктом.

Цілком імовірно, що це стане стимулом переглянути принципи свого господарювання і змінити щось на краще.Він також припустив, що топовим подією для ринку могло б стати поява потужного підприємства з переробки овочів і фруктів, і додав, що подібне нововведення на ринку цілком ймовірно може запропонувати компанія Nestle, яка у 2-му півріччі 2016 року оголосила про плани формування пулу постачальників овочів для подальшої сушки.

Іншим перспективним напрямком розвитку плодоовочевого сектора АПК, на думку експерта, могло б стати поява хоча б одного діючого цього кооперативу, не має значення, у якій юридичній формі, головне, щоб було реальне співробітництво”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності