Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

В українських містах люди на знак протесту починають палити платіжки за постачання газу

У все більшій кількості українських міст люди починають виходити на вулиці, де на знак протесту спалюють надіслані їм нові платіжки за т.зв. транспортування газу. Не стало осторонь цієї проблеми і місто Малин Житомирської області, де місцеві жителі також вийшли на акцію протесту проти такої “здирницької” ініціативи влади.maxresdefault-3-800x450

Відповідне відео мітингу виклав у Facebook користувач Валентин Сербін, який є одним із організаторів протесту.

Люди зібралися під управлінням газового господарства і демонстративно спалили платіжки за послуги з транспортування газу, що прийшли їм напередодні.

Ось ставлення малинчан до транспортування газу! Також люди хочуть чути позицію народного депутата України від цього округу Тетяни Грищенко”, – зазначено під відео.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Кожному зі своїх 15 керівників “Нафтогаз” платить понад 3,5 млн грн на місяць

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами організаторів, метою акції було привернути увагу народних депутатів і місцевої влади до рішення НКРЕКП, яким передбачається введення окремої плати за доставку газу, яку нараховують навіть на помешкання в яких люди роками не проживають, а отже газом там не користуються.

Вимагаємо негайно скасувати постанову НКРЕКП про так звану “абонплату за транспортування газу” як таку, що є грабіжницькою і здирницькою. Ми самі, за свій рахунок прокладали собі газ у свої будинки і вже заплатили десятки тисяч гривень за ці підключення. Згадане рішення – це нахабний і цинічний грабунок народу”, – сказав Сербін.

Інший організатор акції, Микола Полиновський, назвав акцію попереджувальною і зазначив, що в майбутньому протести мають намір влаштовувати під стінами “Житомиргазу” в обласному центрі.

Акція була під управлінням газового господарства. Зібралася ініціативна група, бо вирішили, що так терпіти більше не можна. Ці платіжки розбурхали всіх, незалежно від політичних уподобань і переконань. Сьогодні ми провели попереджувальну акцію. …І наступна акція буде в Житомирі вже під стінами “Житомиргазу”. І маю мету, щоб такі акції були по всій Україні”, – розповів Полиновський.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомлялось, з 1 січня 2020 року українцям ввели абонплату за газ. Платити доведеться також і за транспортування газу. А на сайті Президента петиція щодо скасування плати за постачання газу набрала необхідну кількість голосів всього за кілька днів., тепер рішення за Гарантом…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності