Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

В Україну прибуває перша партія гуманітарної допомоги з Німеччини

Всього в Україну прибудуть понад двісті вантажівок з зимовим одягом, побутовою технікою та збірними будинками для біженців з Донбасу.

Перші вантажівки з гуманітарною допомогою від уряду Німеччини перетнуть українсько-польський кордон в понеділок, 6 жовтня.

Як нагадали в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій, в кінці серпня цього року канцлер ФРН Ангела Меркель під час зустрічі з президентом України Петром Порошенком запропонувала надати гуманітарну допомогу для біженців з Донбасу. У вересні Україна отримала офіційний лист від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) про надання гуманітарного вантажу.

Таким чином, протягом жовтня в Україну прибуде понад 110 вантажівок з гуманітарною допомогою (зимовий одяг, побутова техніка) і понад 100 вантажівок з технічним обладнанням для побудови трьох транзитних пунктів із збірних будівель для короткотермінового проживання в них людей, переміщених з районів проведення АТО.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомлялося, Німеччина передасть жителям східних областей України, зокрема, мобільні приміщення кухні, обігрівачі, генератори, воду, паливо, теплий одяг, ковдри і розкладні ліжка. Перелік речей докладно узгоджувався з українським урядом та розрахований на потреби Харкова, Слов’янська, Маріуполя, Запоріжжя та Дніпропетровська.

За матеріалами: DT.UA

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності