Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

В Україну прилетів Шварцнегер… Кажуть, щоб замінити Супрун (фото із аеропорту Жуляни)

Американський політик, актор і бодібілдер Арнольд Шварценеггерприлетів чартерним рейсом в Жуляни.

Він прилетів в аеропорт Жуляни чартерним літаком. Там його зустрів мер Києва Віталій Кличко.
Шварценеггера в столиці буде супроводжувати охорона. Сьогодні він візьме участь у бізнес-форумі.

Про те, що знаменитий актор приїде в Україну стало відомо два місяці тому – про це розповів мер Кличко, який розмовляв зі Шварценеггером по телефону і запросив його в гості.

Українські ж дотепники від політики жартують, що американську зірку і політика запросили, щоб запропонувати йому замінити на посаді свою співвітчизницю Уляну Супрун, котра уже, будучи іноземним громадянином, уже кілька років виконує обов’язки Міністра охорони здоров’я України, під час чого за свої “реформи” одержала прізвисько “доктор Смерть”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Аналітики припускають, що Арнольд Густавович, якщо б йому і справді зробили таку пропозицію, та він на неї погодився, справився на цій посаді куди краще нинішньої очільтниці МОЗУ, адже не дарма він став одним із найкращих за всю історію губернаторів штату Каліфорнія…

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності