Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

В УСЬОМУ ВИННІ СТУДЕНТИ ТА АРТИСТИ

2014-01-03_160343Саме такого висновку можна припуститися після нещодавнього виступу одіозної Ірини Фаріон на мітингу у Дрогобичі, що на Львівщині.

Народний депутат від ВО «Свобода» Ірина Фаріон вважає, що студентів на Майдані Незалежності 30 листопада побила міліція через «неполітичність» протесту та звинувачує «голос Майдану» Руслану Лижичко в тому, що вона перетворила Майдан на дискотеку.
«Ця співачка не заслуговує, щоб я називала її ім’я», – сказала Ірина Фаріон на мітингу в Дрогобичі.
За її ж словами, «неполітичний» Майдан – це технологія Банкової, втіленню якої сприяла співачка Руслана.
Нагадаємо, нещодавно за свою діяльність на Майдані Руслана Лижичко отримала орден За інтелектуальну відвагу, також вона потрапила до переліку найбільш успішних жінок року за версією Forbes Women.
Отож, згідно слів народного депутата, випливає, що тепер в «провалі» Євромайдану винні не опозиційні політики, які, коли бійці «Беркуту» розганяли перший аполітичний Євромайдан, мирно спали у своїх дорогезних маєтках під Києвом та у шикарних номерах готелю «Київ», доречі, з вікон якого чудово продивляється Майдан Незалежності, а винні саме ті люди і студенти, що першими прийшли на Євромайдан висловити свою громадянську позицію та музиканти, які їх у цьому підтримали. Хоча пані Ірина забула, що саме ці люди своїми голосами, а артисти своїми концертами під час виборчої кампанії таких, як вона, і зробили народними обранцями. Тим самим довіривши їм ключі не тільки від державної скарбниці, а й долю цієї держави. Тому не слід перекладати власні провини на чужі голови…
Орест Бойко

P.S. Також нещодавно Ірина Фаріон звинуватила телеканал ZIK ледь не у співпраці із владою, а головним його завданням назвала «очорнення опозиції», про це йдеться у заяві колективу медіа-холдингу до громадськості.
Тому у відповідь на це ZIK заявляє, що від самого початку був на вістрі всіх подій на Євромайдані і стоїть по один бік барикад із опозицією. На телеканалі зазначають, що в цей же час представник «Свободи» вдається до публічних провокацій стосовно журналіста каналу, а керівництво партії, замість обіцяної люстрації у своїх лавах, чинить так само, як і представники режиму, тобто оголошує головними ворогами журналістів.
Також у заяві зазначається, що «за дивним збігом обставин» радикальна релігійна секта УПГКЦ (відома як догналіти) одночасно із публічними звинуваченнями від Ірини Фаріон подала у правоохоронні органи письмову скаргу з вимогою закрити телеканал ZIK за начебто очорнення цієї організації. Медіа-холдинг ZIK нагадує, що саме представників цієї секти провели обласні депутати від ВО «Свобода» у сесійну залу ЛОР під час скандального голосування щодо сланцевих угод.
«Працівники телеканалу ZIK глибоко обурені та надзвичайно стурбовані провокативними заявами на адресу журналістів із боку народного депутата України від ВО «Свобода» Ірини Фаріон, котра, виступаючи на львівському Євромайдані 29 грудня, заявила про начебто маніпуляції громадською думкою на телеканалі.
Журналісти телеканалу ZIK шоковані такими підступними та брехливими звинуваченнями на свою адресу з вуст опозиційного політика, позаяк редакційна політика телеканалу з першого дня його існування базується на принципах об’єктивної та неупередженої подачі інформації, а сам телеканал є постійним інфор­маційним майданчиком насамперед для висловлювань позиції опозиційних політиків, котрі домінують у нашому регіоні, а надто для представників ВО «Свобода», що становлять владну більшість у системі самоврядування Галичини.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності