Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ВАТИКАН ВТРАЧАЄ УКРАЇНУ

«ЗЛ» раніше вже повідомляла своїх читачів про дволикість папи Франциска І, яка чітко проявилася в українському питанні під час його зустрічі з московським патріархом Кирилом, коли він цинічно заявив: “є різні ідеї, хто розпочав ту війну в Україні” (детальніше тут https://zl-ua.news/papa-frantsysk-pislya-lobyzan-z-kyrylom-je-rizni-ideji-hto-rozpochav-tu-vijnu-v-ukrajini/ ).

Звісно що такі слова понтифікат викликали обурення українців як в самій Україні, так і за кордоном серед наших заробітчан та діаспори.

Тому, розуміючи усі наслідки такої поведінки папи, українська діаспора і Світовий Конґрес Українців (СКУ) сподіваються, що Ватикан таки стане на боці світового співтовариства, яке рішуче засудило агресію Російської Федерації в Криму і на Сході України, та російського Президента Владіміра Путіна, який цей факт прикриває “зеленими чоловічками”.

Українці закликають Ватиканом обговорювати основні питання щодо України в присутності українських Ієрархів та владних структур, а не в їхній відсутності.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності