Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Вчитися за кордон

Можливість здобувати освіту у вищих навчальних закладах Канади, Англії, Чехії та Польщі матимуть випускники шкіл Івано-Франківської області, взявши участь у олімпіаді з англійської мови, яка цьогоріч проводитиметься на Прикарпатті.

В період з 13 жовтня до 10 листопада 2013 року, за сприяння Департаменту освіти, науки сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської ОДА, ГО “АССП” та компанія “Інфо-міст” проводитимуть олімпіаду з англійської мови для учнів 11-их класів загальноосвітніх навчальних закладів Івано-Франківської області. Особливістю цієї олімпіади, є те, що за її результатами переможці отримають гранти на навчання в вищих навчальних закладах Канади, Англії, Чехії та Польщі, про це повідомляє Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Проводитиметься олімпіада за участю делегації у складі представників вищих навчальних закладів країн Європи та Америки і проходитиме у два тури. Перший – тестування з англійської мови, та другий – написання конкурсних есе. Окрім того відбуватимуться індивідуальні співбесіди фіналістів із членами іноземної делегації. Перший тур олімпіади буде проходити в загальноосвітніх навчальних закладах нашої області, і участь у ньому зможуть взяти усі бажаючі старшокласники.
Переможці олімпіади будуть визначенні наприкінці 2013 року. Тоді ж, у грудні, найкращі знавці англійської мови серед старшокласників отримають гранти на навчання в одному із вищих навчальних закладів Європи чи Америки, пишуть Версії.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності