Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Вдову Лужкова оголошено у розшук

Проти вдови екс-мера Москви Юрія Лужкова Олени Батуріної порушено кримінальну справу про наклеп, повідомляє адвокат Дмитро Савочкін. Заяву про наклеп подано Еренц Манжеєвим – фінансовим керуючим у справі про банкрутство брата Батуріної Віктора, який займав посаду віце-президента «Інтеко»._110326560_gettyimages-1188076750
Причиною цього стала заява Батуріної, зроблена в ході тяжби з братом, що проти Манжеєва в Росії порушено кримінальну справу про отримання доступу до її засобів за допомогою підроблених документів. Манжеєв же зазначає, що все це не відповідає дійсності, тому він написав заяву в мировий суд в Калмикії.

27 грудня грудня суддя винесла рішення про порушення кримінальної справи проти Батуріної. Вона оголошена в розшук МВС. Відзначається, що вона знає про порушену справу. При цьому офіційно сповістити Батурину про необхідність з’явитися в суд не вийшло, так як вона проживає за кордоном. Також суддя відмовився задовольнити вимогу Манжеєва про поміщення Батуріної під домашній арешт після її оголошення до суду.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності