Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Невідома Історія

ВЕЛЕСОВИЙ ПЕРСТЕНЬ

Унікальке кільце з написом, зробленим велесовицею, знайшли на Волині. Про це повідомляє «Голос Таврії».
Напис на кільці гласить – * С В Р Г І Є О Ц Ь * (бічні сварги показані зірочками).

Враховуючи, що велесовиця є сакральною абревіатурою, духовною шифрограмою, де навмисно пропущені деякі букви і немає поділу на слова, повністю фраза може звучати як *СВАРОГ І Є ОТЕЦЬ*

Раніше вважалося, що велесовичний алфавіт присутній тільки у Велесовій Книзі, й інших його зразків в принципі не існує. Цей артефакт підтверджує те, що велесовичний алфавіт існував.

Твердження про відсутність інших влесовичних текстів цілком логічні, оскільки епоха тисячолітньої боротьби з рахмансько-волхвівською системою та її артефактами (книгами, письменами, атрибутикою) була жорстокою і бескомпромісною. Влесовичні книги, волхвівські письмена були предметом конфіскації. Зібрані князями, нібито для створення бібліотек, вони ставали предметом постійного знищення. Вони були причиною гонінь на власників текстів з часів київського князя Володимира і держави – Київська Русь.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Протягом наступних століть нащадки Володимира вилучали влесовичні книги і тексти, позбавляли життя книжників-волхвів, звинувачуючи їх у підбурюванні і бунті. Про це в скупих (на дану інформацію) літописах пишуть і самі Рюриковичі.

Щодо кільця. Важлива наявність самого влесовичного тексту, який не відноситься до Велесової книги і виконаний з метою довговічного збереження – на металі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності