Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ВЕРХОВИНСЬКУ ЯЛИНКУ ЗАВАЛИЛИ МОЛЬФАРИ?

Минулими вихідними, у ніч з суботи на неділю, у Верховині впала головна новорічна ялинка району. Як розповідають очевидці, ялинка не витримала поривів вітру, що періодично здіймався. Крім цього, мешканці райцентру зауважили, що її буцімто погано закріпили.

«Подібних випадків у Верховині не було ніколи, – каже місцева жителька. – «Бувало, вітер міг позривати прикраси… Але, щоб впала повністю ялинка, такого не пам’ятаю ніде… Можливо це якийсь знак?»
Дехто жартує, що в усьому винні місцеві мольфари, яким чимось не вгодила чи то новорічна красуня, чи то місцева влада…

А з самого ранку в неділю на місце події прибув міський голова Верховини Василь Мицканюк, який закликав комунальні служби відновити новорічну красуню. Частину дерева комунальники таки зрізали, ялинка стала дещо нижчою. Її по-новому укріпили, прикрасили та облагородили місце навколо неї.

Іван Луйко

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності