Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Вхід до Бастіону хочуть забудувати

bast2На засіданні містобудівної ради розглянуть новий проект, який має всі шанси стати скандальним.

Згідно представленого проекту, підприємець О. Микуляк має намір забудувати територію парковки туристичного-торгівельного комплексу «Бастіон» (єдині вцілілі і відреставровані залишки Станіславської фортеці XVII сторіччя).

Центром сімейного дозвілля, виконаний у футуристичному стилі. Споруда матиме 4 поверхи та чимале горище, загальна площа об’єкту – понад три тисячі метрів квадратних.

І це попри те, що ще літом минулого року міська влада обіцяла не забудовувати поруч знесений старий польський будинок, що на розі вулиць Новгородської та Бельведерської, щоб не загороджувати з цього боку панорамний вид на бастіон. Більше того місцева влада навіть обіцяла на цьому місці облаштувати невеличку площу та встановити пам’ятник відомому станіславському єврею, який свого часу створив і очолив Резервну систему США, але… Але, як говориться перед черговими місцевими виборами та страхом повторно не бути обраним, не наїжся. Тому й виросла тут за кілька місяців модерна новобудова. А нині прийшла черга забудувати й вхід до «Бастіону»…

Дивіться фото проекту:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності