Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Від фінансування своїх пансіонатів на Запоріжжі та Хмельниччині “Мотор Січ” відмовляється

Для скорочення витрат підприємство “Мотор Січ” переводить на самоокупність низку баз відпочинку в Запорізькій та Хмельницькій областях.

Про це з посиланням на заяву президент АТ “Мотор Січ” В’ячеслав Богуслаєв на нараді з заводським активом, повідомляє Перший Запорізький.ZmdIWTB-R2Q

Мотор Січ” відмовляється від фінансування будинків відпочинку на узбережжі Азовського моря, санаторію у Волочиську (Хмельницька область) та дитячого табору у запорізькій Вільноандріївці. За словами Богуслаєва, ці заклади отримали “можливість самостійно організовувати оздоровлення заводчан та всіх бажаючих й заробляти гроші на своє утримання”. Вірогідно, заводчанам тепер, щоб оздоровитися, доведеться купувати путівки за повну вартість.

Скорочення витрат та реорганізацію структури соціальної сфери власник заводу назвав “чисткою організму” підприємства. “Керівництву цехів та відділів потрібно ставитися з розумінням до питань, що стосуються скорочення витрат. Треба щорічно проводити аналіз та свого роду “чистку”організму нашого підприємства“, – заявив Богуслаєв.

Раніше повідомлялося, що з серпня на “Мотор Січі” запроваджено режим найсуворішої економії. Працівники переведені на чотириденний робочий тиждень. Під загрозою опинився й “соціальний пакет” працівників – оздоровлення, відпочинок, доставка на роботу тощо, в який “Мотор Січ”, дійсно, серйозно вкладалася. Для майже 30-тисячного колективу це стає серйозним випробуванням.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності