Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Відкрито офіційний реєстр арештованого майна

Агентство з розшуку і менеджменту активів (АРМА) відкрило реєстр  арештованого майна. У його базі є дані про 2 032 активи під арештом.

Реєстр працює у тестовому режимі і показує арештовані в рамках кримінальних справ активи, управління чи реалізацію, конфіскацію, а також  отримані від продажу активів гроші, йдеться на сайті АРМА.unnamed (2)

Зараз список поповнюється виключно на основі даних АРМА. Але після інтеграції з іншими реєстрами і базами (реєстр судових рішень, система виконавчого провадження, Єдиний реєстр досудових розслідувань), дані про заарештовані активи з’являтимуться здебільшого автоматично.

Як повідомлялось, АРМА налагодило при попередній владі рейдерську схему, в якій використовувалася державна система електронних торгів, що реалізує арештоване майно (СЕТАМ), заявили у Мін’юсті. Глава агентства Антон Янчук зазначив, що міністр юстиції насправді не звинувачував АРМА у покровительстві корупції та реалізації майна за заниженою ціною. А у грудні Кабмін звільнив із посади голову АРМА.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності