Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ВІКІНГАМ У ЛЬВОВІ «ОБЛАМАЛИ РОГИ»

У вівторок, 3 листопада, у львівському провулку Крива Липа відбулась масова бійка шведських футбольних фанатів із українськими вболівальниками.

За деякою інформацією, перед трансфером вболівальників із центру на «Арену Львів», шведські фани організовано домовились про зустріч в одному із закладів у провулку Крива Липа.

Як повідомила речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій, близько 70 шведських фанів відпочивали та розважалися у пабі «Дублін».
У цей час патрульні отримали інформацію, що із вулиці Січових Стрільців наближається приблизно 50 українських футбольних фанів.
А наряд поліції, який першим прибув на місце, затримав одного з фанатів під час сутички, який намагався стільцем розбити вікно в пабі.
Сутичка тривала недовго. Її учасники поламали меблі у пабі. Українські футбольні фани одразу ж розбіглися. На місце прибули працівники поліції та ДСО у повній амуніції, які оточили шведських уболівальників.

За попередньою інформацією, за медичною допомогою звернувся лише один шведський фанат.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Наразі шведських уболівальників, більшість із яких перебувають у стані алкогольного сп’яніння, у супроводі державної служби охорони доставлять до готелю, де вони поселилися. Також, за інформацією Катерини Рибій, поліція проконтролює, щоб вони сіли у свій автобус і безперешкодно дісталися до стадіону.

Шведські фани прибули до Львова на матч групового етапу Ліги чемпіонів «Шахтар» – ​«Мальме», який повинен був розпочатися цього дня о 21.45 на «Арені Львів».

Зазначимо, що у ніч з 2 на 3 листопада один громадянин Швеції написав заяву про напад на нього і його товаришів у центрі Львова. За його словами, 30 вболівальників «Шахтаря» напали на групу шведських фанатів біля готелю «Жорж». Однак, як стверджують поліцейські, що прибули на місце подій, про 30 нападників не йдеться. Також ніхто із учасників бійки до лікарні не звертався.

Також цього дня Львівські вболівальники перекривали дорогу на знак протесту проти схеми продажу квитків на матч плей-офф кваліфікації Євро‑2016 Україна – ​Словенія, коли близько 15:30 вболівальники почали ходити по пішохідному переходу на вулиці Стрийській, яка веде до «Арени Львів», повідомляється у групі «Варта 1» у Facebook. Періодично фанати пропускали машини, але після прибуття поліції конфлікт вдалося вирішити.
Продаж згаданих квитків у касах «Арени Львів» на матч Україна – ​Словенія почався в понеділок, 2 жовтня, львів’яни стояли у багатогодинних чергах за квитками, але через кілька годин каси закрили. Тому сотні вболівальників так і не змогли купити квитки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності